2010. október 2., szombat

Kimiiiiiiiiiii ♥♥♥♥♥♥

Végül azoknak a nyávogóknak is megmutatta Kimi, milyen az igazi tökös gyerek a sportban, aki eddig mindig csak nyekeregni tudott, ha róla volt szó. Itt van feketén fehéren, hogy nem a teljesítménye miatt küldték el (persze ezt már a másik oldal is elismerte), itt van egy bátor gyerek, aki be merte vállalni, hogy nem írja alá sem a McLaren, sem a Mercedes szerződést, mert neki már nem kell behajolni a hülyeségeknek, és nem is hajlandó. Full korrekt. Inkább lelép. Csodálatos, hogy még vannak ilyen srácok, bár nagyon-nagyon ritka. És persze üzenem ezt a cikket mindazoknak, akik nekem (is) beszóltak a múltkor( ihászjóska?), amely szerint Kimi sem a Mercinél, sem a McLarennél nem volt elsőszámú jelölt az ülésre. Nyilván azért írhatott volna alá mindkét helyen. És ugye Kimiről tudjuk, mennyire soha nem hazudozik, hát nyugodtan hihető a sztori...
Megint egy bizonyíték, miért szeretjük ennyire ezt a srácot. A sallangmentes, pózoktól mentes, egyszerű, de tanítanivaló hozzáállás. Ja, és aki szerint Kimi mindig egy tahó volt - hát srácok, fenti cikk az újabb bizonyíték rá, hogy van még itt, akinek elvei vannak saját magával szemben, és azokat be is tartja.
Nem ugatok a csapattársamra.
Nem ugatok sem a mostani, sem a volt csapatomra soha.
Nem aljaskodom a pályán soha senkivel.
Nem megyek bele olyan alkuba, amire nincs szükségem.
Nem törődöm politikával soha, csak a versenyre figyelek.
Lehetne kérném felsorolni még 5 olyan pilótát a 60 év alatt, aki a fentieket kivétel nélkül magáénak mondhatja, mondhatta?
Kimi Räikkönen, kösz. Ahogy egy régi barátom mondja, ritkán beszélsz, de akkor jobb figyelni arra, amit mondasz.
Full respect.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése