2011. február 1., kedd

Csalódás.....de hatalmas....:S:S

Utálom az átigazolási szezont...........én azt hittem, hogy Fernando Torres egy tisztességes ember, akit nem érdekel a pénz...és szeret Liverpoolban és szereti a csapatot........azt mondta, hogy mikor meghallja a Torres-songot, amikor a Kop énekli neki libabőrös lesz a háta..........lett új tulajdonosunk, akik végre adnak nekünk pénzt igazolásra...és lett új edzőnk is King Kenny személyében.......és leigazoltunk egy jó játékost...erre derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Torres benyújtotta a távozási kérelmét.........ez sokként ért engem( és több százezer szurkolót...akik szerették és tisztelték őt...és hitték, hogy nem érdekli a pénz...)
Ezt a hozzászólást Betti írta fórumon...én is valami hasonlót akartam volna írni, de megelőzött.....először is ez.....
Torres fails chelsea medical....problem with spine and heart.......doctors cant find either of them !!!!!ezt én linketem be facebookról.....majd erre írta 

,,Én is láttam már ilyeneket h nem találtak gerincet nála, és nem tudják mire vélni, vagyis de gerinctelen volt eza húzás Torres. Ezt nem ugy kell venni, hogy most mi azt kívánjuk h egészségügyi baja legyen, ez egy poén, és ezután a szemét húzás után minden Torres rajongonak és magának Torresnek is el kell türnie ezeket a poénokat. Igy leplezik a fájdalmat a rajongok, nevetnek de közben tudják h ez az egyik legnagyobb csalodottság amin most keresztül mennek, és fáj a szivük ..ez olyan mint egy megcsalás...ráadásul azzal aki az egyik legnagyobb riválisod. Torres tudta h mi lesz ennek a következménye...sok jóra ne számitson,a liverpoolos dalát már átirták ami egy áruloról, orosz pénzről szol..vagyis már több is van de az egyikben ilyenek is vannak, a mezét égetik( ami sztem durva, csak torres nevet kéne kivágni , az elég lenne) és biztos h sosem fog olyan legendák közé emelkedni mint King Kenny.
Itt nem feltétlen azzal van a baj, hogy elment...azzal is nyilván...de az ahogy tette...mintha a klub a KOP a rajongók ezt érdemelték volna...Torres miattuk lett sztár az Anfielden és Liverpoolban, csalodás...mélységes csalodás ez a lépés...most amikor szarban van a csapat, a csapat aki mindig is kiállt mellette , amikor rossz formában is volt, és valljuk be mostanság nem szerepelt vmi fényesen, és azután megy el h pár hete mondta el mennyire hűséges is a klubbhoz, és pont a Cselzihez? a csapathoz ami totál más mint a Pool...nincs történelem, nincs hagyományörzés, nincs végletekig kitartó hűség és kitartás, nincs Himnusz ...csak egy marketing cég... gerinctelen alak vagy Fernandó Torres."  
ehhez azt hiszem nem is kell hozzáfűznöm semmit........ csak még egyet.....
Idézek:
- többször hangoztatta, hogy gyermekkora óta a Liverpool a kedvenc csapata....
- többek között ezért is, egyszer majd Ő szeretne a csapatkapitány lenni....
- a megnyert világbajnoki döntő után Liverpool sállal a nyakában parádézik...
- kijelenti, a "KOP" oldalán - és ez nem bulvársajtó -, hogy nem fogja elhagyni a süllyedő hajót, ...mert ennyivel tartozik a Liverpoolnak..
- többször leteszi a hűségesküt
majd miután a fasz amerikai befektetők majdnem tönkre vágják a csapatot, és végre találunk valami normális tulajdonos, aki nemcsak pénzt akar látni a csapatban, hanem szeretne befektetni, és új igazolásokra is gondol - Nando ugye többször kérte, hogy erősítsék meg a keretet - megérkezik az első gólerősnek mondott igazolás, vagyis kezd beindulni a gépezet...- arról nem is beszélve, hogy nem utolsósorban leváltják az apókát, és helyére ültetik KING KENNY-t, akiről úgy gondolom, ha Ő nem, akkor más sem tudja kivezetni a csapatot, onnét, ahova hülye, álságos emberek a LIVERPOOL-t juttatták....na és akkor ezek után ne legyek nagyon de nagyon csalódott??????? a hűség manapság már ritkaságnak számít......olyan mint S.G. és Carra nagyon kevés van...........na mára ennyit...inkább alszok és megpróbálok nem erre gondolni.....hanem Suareznek és Carollnak örülni...(L)(L)(L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése