2011. február 4., péntek

Még mindig....:S:S:S:S

Ma beszéltem egy barátnőmmel és mondta hogy beszélt a volt ofőmmel, Pócza macival ♥♥♥, akit nagyon szerettem és hogy kérdezett rólam, hogy mi van velem...persze a homályt nem hagyhatta ki...hihihi...egyszer elviszem oda :D:D majd szóba került az a "drága" ember is.....és barátnőm mondta, hogy miért nem hallgattam rá....ő sose szerette igazán, miután eligazolt az Atletiből....de én nem hittem neki...lehet az újdonság varázsa miatt vagy a rózsaszín köd miatt??? nem is tudom......vagy azért, mert nem akartam, hogy bántsa a Liverpoolomat, mert ő is ide tartozott......de be kell látnom( bármennyire is rossz...), hogy végig igaza volt.....csak megjátszotta magát...és az első adandó alkalommal lelép........hát így lett...pedig mi hittünk neki és bíztunk is benne...dalt írt neki a KOP...és ő is úgy tűnt, hogy megért minket és a történelmet...a gólja az egyik április 15ödikei megemlékezés után.....mikor az égre emelte kezeit.....vagy mikor a nagy csapatok ellen lőtte a gólokat...olyan boldognak tűnt....de ezek szerint ez mind csak látszat volt...pedig mennyire szerettük....és most több százezer szurkoló áll értetlenül...és azon gondolkodik, hogy miért??? from HERO to ZERO........egy nap alatt lerombolta az elmúlt éveket.....Legenda lehetett volna....
Ma néztem a Liverpool TV-t és még a komment is elnézést kért mikor FT-t dicsérte volna, hogy most már nem a szurkolók kedvence....itt egy videó, amihez azt írták, hogy:,,ha nem is sikerül megbocsátani neki, akkor legalább csak ezekre a szép pillanatokra emlékezzünk."van benne valami....de..na.
http://www.youtube.com/watch?v=kG_Du-Bo-7k
Olvastam Martin Skrtel nyilatkozatát is....kicsit sokkoló volt.....
Skrtel: Torres megbánhatja a távozást!

A Liverpool védője, Martin Skrtel elmondta, hogy Fernando Torres ezen döntése nem érte őket meglepetésként, azonban úgy érzi, a támadó meg fogja bánni, hogy úgy döntött, a Chelseabe igazol!
A spanyol csatár mindenkit megdöbbentett az Anfielden, amikor január utolsó napján 50 millió font ellenében a londoni kékekhez szerződött 5 és fél évre, és bár Skrtel bevallotta, tudta, hogy ez lesz, szerinte a korábbi merseysidei kedvenc később még visszasírhatja azt, amit tett.
"Számítottam rá. Már nagyon hosszú ideje folytak a találgatások vele kapcsolatban, és amikor az átigazolási időszak utolsó két napján nem edzett velünk, és még csak az edzőközpontunk közelében sem volt, akkor éreztük, hogy kezd valóra válni a pletyka" - mondta Skrtel.
"Mindannyian sajnáljuk, mert világklasszis csatárról van szó, de őszintén szólva, nem ért minket meglepetésként a távozása."
"A legjobbakat kívánom neki, de azt nem kívánom, hogy legyen bármiféle sikere is a Chelseanél. Talán egyszer a jövőben Fernando megfogja bánni ezt a döntését."
A Liverpool mostanában jó eredményeket ér el, azonban korábban ez nem így volt, és Skrtel úgy véli, a rossz periódus közrejátszott Torres távozásában.

"Már a nyáron is felmerült, hogy távozni fog, mivel a Chelsea érdeklődött iránta, de akkor a maradás mellett döntött, mindazonáltal az idei szezon nem a mi kényünk-kedvünk és az elvárásaink szerint alakult és ezáltal úgy gondolta, itt az idő a távozásra. Nekünk legalábbis így magyarázta el a dolgot."
Torres pont korábbi klubja ellen fog először pályára lépni a Chelseaben, és Skrtel eltökélt, hogy megfékezze ex-csapattársát a gólszerzéstől.
"Más lesz, mert eddig csak az edzéseken játszottam ellene. Remélem pályára fog lépni, és ha azt nézzük, a Chelsea mennyire meg akarta szerezni, akkor biztosan pályára is lép majd. Már alig várom az összecsapást, és nem fogom engedni gólt szerezni" - tette hozzá.
Skrtel biztos benne, hogy a két új igazolás - Andy Carroll és Luis Suarez - be tudja tölteni azt az űrt, amit a spanyol maga után hagyott.
"Egy olyan játékos hiánya, mint Torres, minden klubnál feltűnne, ez biztos. Másrészről, megszereztük Suarezt és Carrollt. Azt hiszem, hogy ők ketten helyettesíteni fogják, és velük legalább olyan erősek leszünk, mint Nandoval voltunk."

Hát na....asszem sunyíságát nem kell magyarázni, ha még a saját csapattársainak se mondott semmit....ja és a barátnőm még azt is megjegyezte(mert azoknak a szurkolói nem fogják támogatni ha szarul megy majd neki..) hogy ezek után még azt is el tudja képzelni, hogy 2év múlva a REAL MADRIDBAN fog játszani.....ezek után már én is elhiszem.......és amit azoknál nyilatkozott...pfff...:S:S:S kiakasztó....:S:S

Ma volt a szállodába a morgen postba egy idevágó idézet:
Du kannst ein Haus kaufen, aber nicht ein Heim!
Du kannst ein Bett kaufen, aber nicht Schlaf!
Du kannst dir eine Uhr kaufen, aber nicht die Zeit!
Du kannst ein Buch kaufen, aber nicht das Wissen!
Du kannst einen guten Artzt bezahlen, aber keine Gesundheit kaufen!
Du kannst ein Herz kaufen, aber nicht die LIEBE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése